BC Bousema/JBSCues.nl op bezoek bij Stichting Topbiljart Zundert

Na de verrassende en hoge 7-1 nederlaag afgelopen weekend tegen Dekker Keukens, staat voor komende zondag voor de driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema/JBSCues.nl in Zundert het cruciale duel tegen STZ Zundert op het programma.

“Willen wij nog meedoen voor een play off plaats om het kampioenschap dan mag er niet verloren worden. De tegenstander neemt op dit moment plaats drie in met drie punten voorsprong op ons”, aldus captain Ronny Hazewinkel die dit weekend niet over zijn Duitse spelers kan beschikken.

“Ik heb mijn kwartet op één plek moeten wijzigen ten opzichte van vorige week. Niet Stefan Galla speelt, maar Paul Bruijstens. Als kopman ook deze zondag weer Jeffey Jorissen, Johan Loncelle speelt op twee en Frans van Schaikm op vier”.

Hams Snellen, de captain van de thuisclub, speelt met Sergio Jimenez, Thorsten Frings, Sam van Etten en Francis Forton. De eerste twee partijen, Frings-Loncelle en Forton-Van Schaik, beginnen om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer