BC Bousema/JBSCues.nl pakt punt tegen ST Zundert

De driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema/JBSCues.nl hebben in Zundert een punt behaald tegen de nummer drie van de ranglijst ST Zundert.

Halverwege stond de wedstrijd ook zal n evenwicht door een prima overwinning van Frans van Schaik in 35 beurten tegen Francis Forton met 28-40 en een nipt verlies van Johan Loncelle tegen Thorsten Frings. De Belg verloor ondanks een serie van negen caramboles, in 33 beurten met 40-39.

In het tweede deel verloor Paul Bruijstens met 40-30 in 33 beurten van Sam van Etten. Op de andere tafel had Jeffrey Jorissen het vooral in het eerste deel van zijn partij tegen Sergio Jiminez moeilijk. Halverwege keek de man uit Beuningen tegen een bijna onoverbrugbare 6-20 achterstand aan mede door een serie van 11 caramboles, maar hij rechte zijn rug en kwam goed terug en won meer dan verdiend na 34 beurten met 30-40.

“Natuurlijk zijn wij blij met dit punt maar als je naar de vier partijen kijkt had er meer ingezeten. Met name Johan Loncelle had zijn dag niet, maakte niet altijd de goede keuze waardoor hij tegen Frings aan het kortste eind trok”, aldus Ronny Hazewinkel. De captain hoopt dat hij over twee weken tegen SIS Schoonmaak weer over Martin Jorn kan beschikken die herstellende is van een voetbreuk.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer