Kaartverkoop 43e editie FBK Games van start

De toeschouwers bij de 43e editie van de FBK Games in Hengelo op zondag 7 juli zitten voortaan eersteklas. Het gehele stadion is vanaf deze editie voorzien van zitplaatsen, iets meer dan 8000 in totaal. Kaarten zijn vanaf vandaag online verkrijgbaar via de website. De organisatie hoopt, net als tijdens de NK Indoor, op een uitverkocht huis.

Dit jaar is de topwedstrijd een maand later dan normaliter. Amper een maand later staan de Olympische Spelen al op het programma. Hans Kloosterman (Meeting Director): “Het is een ideale mogelijkheid de Olympiërs nog eenmaal in actie te zien voordat ze op trainingskamp gaan in aanloop naar Parijs.”

Het hoofdprogramma van de FBK Games in Hengelo is als volgt:

Mannen: 100m – 400m – 1000m – 5000m – hoogspringen – hink-stap-springen –  discuswerpen

Vrouwen: 100m   –   400m   –   800m   –   5000m   –   100m horden  –  polsstokhoogspringen – kogelstoten

Ellen van Langen (meeting director): “Ik denk dat we deze 43e editie met veertien disciplines een aantrekkelijk programma hebben samengesteld waarin we hopelijk veel nationale en internationale toppers aan de start zullen hebben. Het is natuurlijk een geweldige generale repetitie voor Parijs.”

Tickets zijn verkrijgbaar via: https://www.fbkgames.nl/Tickets

De FBK Games is de enige internationale topatletiekwedstrijd in Nederland en maakt deel uit van de World Athletics Continental Tour Gold, een wedstrijdcyclus van veertien wedstrijden. Kaarten zijn al verkrijgbaar via de website.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer