Niels van ‘t Hoog nieuwe hoofdtrainer van Sportlust Vroomshoop

Niels van ‘t Hoog is vanaf seizoen 2024-2025 de hoofdtrainer van Sportlust. De inwoner van Wierden had afgelopen periode tweedeklasser PH uit Almelo onder zijn hoede. De 39-jarige oefenmeester is vanaf de zomer de opvolger van Job Lamberink.

Niels startte zijn hoofdtrainerscarrière in 2017 bij vv Marienberg. Na vier seizoenen Marienberg trok Niels naar vv Hoogeveen (zat.) en vervolgens was hij een seizoen hoofdcoach bij vv Berkum II. In het dagelijks leven is de Wierdenaar docent lichamelijke opvoeding. Sportlust is zeer tevreden dat het weer een ambitieuze trainer heeft weten te strikken, die goed past bij de jonge en talentvolle selectie van Sportlust. Bovendien kijkt Sportlust uit naar de ontknoping van dit seizoen, waarin het onder leiding van Job Lamberink afgelopen zaterdag de tweede periode bemachtigde.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer