Vasse hard onderuit tegen effectief Enter

Op bezoek bij Enter heeft Vasse een ruime nederlaag geleden. Enter was dodelijk effectief en pakt uiteindelijk verdiend 3 punten. Eindstand 4-0.
Het begin van de wedstrijd was erg open. Zowel Vasse als Enter kreeg voldoende ruimte om te voetballen. Na een kleine tien minuten voetballen was het ook al direct raak voor de gastheren. De bal werd goed teruggetrokken richting de back en deze schoot onberispelijk binnen. Vasse op achterstand. De rest van de eerste helft kreeg Vasse mogelijkheden tot kansen maar de pogingen vonden vaak geen doel of belandden in de handen van de keeper. Vlak voor rust kreeg Vasse opnieuw de deksel op haar neus. De bal werd, niet voor het eerst, verspeeld in de opbouw. Enter wist wel raad met dit buitenkansje en schoot opnieuw raak.
Na rust kwam Vasse met goede bedoelingen uit de kleedkamer om de aansluitingstreffer te forceren. En dit lukte bijna. Stef Wiefferink deed alles goed, leek ook te gaan scoren, maar zijn poging spatte onfortuinlijk op de paal uiteen. Een paar minuten later de beslissing in de wedstrijd. Enter bleek opnieuw effectief en schoot op haar beurt wel raak, 0-3 en einde wedstrijd. In het restant wisten de Entenaren nogmaals het net te vinden waardoor de eindstand op 4-0 werd gezet. Volgende week speelt Vasse weer thuis, dan komt Lettele op bezoek.
Overig programma 24 maart:
Vasse 2 – Saasveldia 10:00 uur
Vasse 3 – De Tukkers 4 09:30 uur
SDC 9 – Vasse 4 09:15 uur
Manderveen VR – Vasse VR 11:30 uur
Vasse 45+ – Stevo 10:00 uur
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer