Veerkrachtig Vasse wint op bezoek bij Saasveld is

Het eerste elftal van Vasse heeft weer eens een uitwedstrijd gewonnen. Op bezoek in Saasveld wonnen de mannen van Danny Giethoorn met 2-3. Doelpuntenmakers aan vasser zijde waren Stef wiefferink, Chiel Hilberink en Len Veelers.
De eerste minuten van de wedstrijd waren voor de blauwwitten. Toch was het Saasveld dat met een goede aanval op 1-0 kwam door een doelpunt van Sjors Kenkhuis. Vasse mocht dus na 5 minuten al in de achtervolging. Na ongeveer 12 minuten was daar de verdiende gelijkmaker van Stef Wiefferink. De middenvelder rondde af na een goede bal van Daan Haarhuis. Beide ploegen leken dus te gaan rusten met een 1-1 tussenstand. Maar niets was minder waar. Saasveld kwam uit een corner in minuut 46 opnieuw op voorsprong. Lang kon de thuisploeg hier echter niet van genieten. Chiel Hilberink schoot nog geen minuut later een afvallende bal tegen de touwen en de ruststand werd gezet op 2-2.
De tweede helft was behoudender van beide kanten. Vasse wist het dit keer wel dicht te houden achterin en kwam na 55 minuten spelen zelfs op voorsprong. Len Veelers was het meest alert bij een corner en tikte de 2-3 binnen. In het restant van de wedstrijd toonde Vasse veel werklust en zo werd uiteindelijk de overwinning over de streep getrokken. En het team verdiend een pluim door 2 keer van een achterstand terug te komen en zelfs te winnen. Volgende week speelt het eerste elftal weer eens thuis, dit keer komt Nieuw-Heeten op bezoek.
Overig programma 10 maart:
Vasse 2 – Mvv 10:00 uur
Vasse 4 – Kosc 09:30 uur
TVC VR – Vasse VR 11:00 uur
Vasse 45+ – Juventa 10:00 uur
Vasse 35+ speelt vrijdag 8 maart vanaf 19:30 uur op de Peuverweide in Geesteren hun wedstrijden.
Vasse 3 speelt op zaterdag 9 maart om 18:00 thuis tegen MVV.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer