VZ&PC overklast ZV Utrecht

De Vriezenveense waterpoloheren waren weer ijzersterk in de thuiswedstrijd tegen ZV Utrecht waar in de heenwedstrijd nog werd verloren waren de rollen nu omgedraaid.
VZ&PC nam vanaf het begin de leiding en kwam in het verdere verloop niet in de problemen. De Utrechters konden in de eerste twee periodes nog aanhaken 3-2 en 7-5, maar konden in het verdere verloop geen potten breken. VZ&PC had de zaken in de verdediging goed op orde en gaf de aanvallers van Utrecht geen kans om gevaarlijk te worden.
In aanvallend opzicht sloegen de Vriezenveners in de derde periode toe. Schoten van Smelt en Sportel en het sterke werk van T,Roelofsen op de midpositie zorgden ervoor dat de Vriezenveners op ruime voorsprong kwamen 11-6.

VZ&PC kon in de laatste periode de voorsprong uitbouwen. JW,Goos  J,Roelofsen en B,Sportel waren succesvol in het afronden van kansen en kon het publiek genieten van de onnavolgbare acties van Tom Roelofsen voor het doel van de Utrechters.

Derde plaats

Verder was er een fantastische redding van de talentvolle jeugdkeeper Aron Scherphof op een strafworp vlak voor tijd, waardoor de eindstand werd bereikt van 15-7. Daarmee passeert de Vriezenveense ploeg de Utrechters op de ranglijst en nu de derde plaats op de ranglijst inneemt.

Volgende week gaat VZ&PC op bezoek bij Esta Emmen de Emmenaren zijn nog niet geheel veilig en zullen het de Vriezenveners niet gemakkelijk maken.
Setstanden
3-2  7-5  11-6  15-7.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer