Weer verlies voor Webton mannen

Het lukt voortdurend net niet. Dat is waarmee het seizoen van de Webton mannen in de Topdivisie volleybal het beste kan worden omschrijven. En ook tegen de nummer 2 van de ranglijst, Sneek, was het beeld niet anders: via 21-20 ging de setwinst uiteindelijk met 21-25 naar de bezoekers en werd het 0-1.

Set 2 was een kopie en met 23-25 trokken de Friezen weer aan het langste eind 0-2. Set 3 was de spannendste van de hele avond: uiteindelijk ging die met 28-26 naar Webton en kwam de wedstrijd weer tot leven, maar in set 4 ve; na 15-15 het doek en won Sneek met 25-18 deze set en daarmee de wedstrijd met 1-3.0
W
Het blijft gissen wat nu precies de reden is van telkens dit soort “net niet situaties”: de onervarenheid van de vele jeugdige spelers, tactische fouten door wissels van trainer Rinke Olthof, de spanning of……

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer