BC Bouesema/JBSCues.nl onderuit bij DKM Tools

De driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema/JBSCues hebben zondag in Oosterhout bij DKM Tools een 6-2 nederlaag geleden. Halverwege stond de ploeg al op een 4-0 achterstand door verliespartijen van Stefan Galla, 40-25 in 27 beurten tegen Davy van Havere en van Frans van Schaik. Van Schaik die moest invallen voor Martin Horn verloor nipt in 29 beurten van Jack Wijnen.

Ook in het tweede deel van de wedstrijd keken Jeffrey Jorissen en Johan Loncelle constant tegen een achterstand aan tegen respectievelijk Dion Nelin en Ronny Lindemann. Loncelle trok met 40-27 in 28 beurten aan het kortste eind en op de andere tafel werd het nog ongemeen spannend. Na een 22-12 achterstand kroop de nummer drie van het EK steeds dichter naar zijn tegenstander toe en stond kort voor tijd op een 32-33 voorsprong. De man uit Beuningen redde de eer met een 36-40 overwinning in 32 beurten.

Door de overwinning van STZ Zundert op Cues&Darts blijft de achterstand op plek vier voor de ploeg van Ronny Hazewinkel met nog drie wedstrijden te gaan op drie partijpunten. “Dat wordt een bijna onmogelijke opgave om nog een play off plaats te halen”, aldus Frans van Schaik na afloop die zelf een carambole te kort kwam om remise te spelen. “Ik moest er zeven maken maar miste net die laatste”.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer