BC Bousema/JBSCues.nl naar DKM Tools

Na een paar weekjes rust door onder andere het EK voor zowel landenteams als individueel, beginnen de driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema/JBSCues.nl komend weekend aan de beslissende fase in de strijd om de play off plaatsen voor het kampioenschap. De ploeg van Ronny Hazewinkel moet dan op bezoek bij de nummer tien van de ranglijst, DKM Tools in Oosterhout.

“Waar wij gaan voor de winst om een play off plaats gaan zij voor de volle winst voor klassenbehoud. Het wordt dus geen gemakkelijke opgave en het is afwachten met wie zij aan de tafels gaan verschijnen”, aldus de captain. Zelf speelt hij met de nummers twee en drie van het EK in Ankara, Matin Horn en Jeffrey Jorissen, aangevuld met Johan Loncelle en Stefan Galla. Horn veroverde op hetzelfde EK met Ronny Lindemann de landstitel voor Duitsland. De thuiswedstrijd in Lochem eindigde in een 4-4 puntendeling.

Ook captain Jan Rijckaert laat niets aan het toeval over en speelt met Dion Nelin, Ronny Lindemann, Davy van Havere en Jack Wijnen. De eerste twee partijen in Oosterhout beginnen om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer