Druk programma BC Bousema/JBSCues.nl: bekerfinale en competitie

Voor de driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema/JBSCues.nl staat er komende dagen een druk programma op de rol. Allereerst speelt het team van Ronny Hazewinkel vanaf donderdag 4 april de bekerfinale in Rosmalen en zondag volgt dan ook nog de competitiewedstrijd tegen hekkensluiter Team Nachtwacht.

“Klopt. Donderdag spelen we de kwartfinale voor de beker tegen het tweede team van Dallinga.com en bij winst volgt op vrijdag de halve finale. Komen we die ook goed door dan volgt op zaterdag nog de finale. Als afsluiter van de drukke week spelen we dan op zondag thuis de competitiewedstrijd tegen hekkensluiter Team Nachtwacht”. aldus de captain.

Geen puntenverlies
Al die dagen speelt hij met hetzelfde kwartet aangezien in het weekend ook weer Duitse competitie is en hij niet over zijn Duitse spelers kan beschikken. “Voor de competitie is dat wel jammer want we zijn nu in de beslissende fase beland en na de nederlaag op Paaszaterdag tegen SIS Schoonmaak kunnen we ons geen puntverlies meer veroorloven”.

De spelers die het komende dagen moeten gaan doen, zijn Jeffrey Jorissen, Johan Loncelle, Gokhan Salman en Frans van Schaik. Captain Frits Broeders van Team Nachtwacht komt met Ismail Yasin, Savas Bulut, Erwin Kivits en Harrie van de Ven naar Lochem. De eerste twee partijen in Lochem beginnen zondag om 13:00 uur.

Het kwartet speelt zowel de kwartfinale van de beker op donderdag als eventueel de halve finale op vrijdag om 15:00 uur en 20:00 uur. Plaats van handeling: Perron 3, Hoff van Hollantlaan 1 in Rosmalen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer