Jolly Jumpers verliest nipt in Landsmeer

Afgelopen zaterdag stond één van de laatste wedstrijden van de reguliere competitie voor Jolly jumpers op de planning. De meiden namen het op tegen Topkip lions in Landsmeer.

In Landsmeer hadden de meiden van Jolly jumpers vanaf het begin moeite met het stoppen van de snelle scores die ze om de oren kregen van Topkip. Tevens begon Jolly Jumpers de wedstrijd met een full court press wat zeker even wennen was. Na enkele minuten begonnen de meiden uit Tubbergen aansluiting te vinden met Topkip lions wat een tussenstand bracht van Q1 (25-17).

In het tweede kwart werd hetzelfde tempo van de wedstrijd aangehouden en kwamen de scores van beide kanten. De teams gingen de kleedkamers in met een tussenstand van Q2 (48-33).

Jolly jumpers kwam goed uit de kleedkamer en maakte en perfecte start aan het derde kwart. De ballen vielen goed voor zowel Birte Steggink als Jasmijn de Ceuninck van Capelle. De meiden waren fel op verdedigend vlak waardoor Topkip even de weg kwijt was. Eindstand Q3 (67-63).

In het vierde kwart zette Topkip lions toch weer wat aan en kwam langzaam weer op een voorsprong. De meiden van Jolly jumpers hebben hard gewerkt maar trokken helaas net aan het kortste eind. De eindstand van de wedstrijd was dan ook 87-76.

Zaterdag 13 april speelt Jolly Jumpers om 18:30 in de Vlaskoel. In deze wedstrijd neemt Jolly Jumpers het op tegen Startportaal Binnenland.