Jolly Jumpers wint eerste wedstrijd in de play offs

Zaterdag 20 april speelde Jolly Jumpers de eerste play off wedstrijd tegen Den Helder Suns. In een goed gevulde Vlaskoel en een enthousiast publiek kon de wedstrijd beginnen.
Het eerste kwart ging gelijk op, beide teams waren nog zoekende in het spel, maar na een paar minuten kwam dit op gang. De basket werd goed opgezocht en er was veel energie. Daarmee eindigde het eerste kwart met een score van 14-15.
Beide teams namen dit mee in het tweede kwart. Waarbij Jolly Jumpers een voorsprong kreeg van 7 punten. In de laatste minuten van het tweede kwart kwam Den Helder Suns terug en gingen de teams de rust in met een score van 26-24 in het voordeel van de thuisploeg.
Het derde kwart begon erg sterk aan de kant van Jolly Jumpers. Na een paar mooie acties en goed samenspel kwamen ze al snel op een voorsprong van 11 punten. Dit hebben ze kunnen vasthouden en sloten daarmee het derde kwart af met een score van 49-33.
Ook in het vierde kwart konden de roodhemden deze voorsprong goed vasthouden. Er werd als team gespeeld en vooral verdedigd. De wedstrijd eindigd in een winst voor de Jumpers. De thuisploeg wint met 66-46 van Den Helder Suns en komt op 1-0 voorsprong in de play-offs.
Aankomende woensdag reist Jolly Jumpers af naar Den Helder voor de tweede play off wedstrijd. Als de Jumpers deze wedstrijd winnen, gaan de dames uit Tubbergen een ronde verder. Bij verlies, wordt er een derde wedstrijd gespeeld op zondag in Tubbergen. Om 20.30 uur wordt er woensdag avond gespeeld in Den Helder. Houd de socials in de gaten voor de livestream.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer