Julian Groeneveld algeheel straatkampioen klootschieten

Afgelopen zondag, 7 april waren de persoonlijke straatwedstrijden van de afdeling Twentsche Klootschiet Combinatie. Tevens diende deze wedstrijden als selectie voor het Nederlands Kampioenschap.

In categorie 2, behaalde Wes Oonk een mooie tweede plek, hij wist de 500 meter in 8 schoten te klaren en was zelfs nog 65 meter en 15 centimeter over de streep. Een klasse prestatie. Wessel Kienhuis behaalde een 5e plek, Fedde Oonk de 8e plek, Pieter Kienhuis een 10e plek en Savier van der Maas een 14e plek.

In categorie 4 behaalde Julian Groeneveld de eerste plek, door alle favorieten de baas te zijn in een héle spannende wedstrijd. De top 5 zat binnen de 16,50 meter, het verschil tussen nummer 1 en nummer 2 was 55 centimeter, nummer 3 zat daar weer 1,10 meter achter!! Heel uitzonderlijk en spannender dan het verschil in de Formule 1.

Julian schoot de 900 meter op de Weerseleveldweg in 9 schoten en 38 meter. Nummer twee was Bart Lucas met 9 schoten en 37,45 meter en Ties Scholten van Oud Ootmarsum deed er 9 schoten over en 36,35 meter.

Door deze resultaten is het bekend dat er 11 jongens van KV de Brink geselecteerd zijn voor het NK.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer