Kom naar De Groene Clubavond bij RKSV NEO

Voetbalclubs zullen in de komende jaren te maken krijgen met aanzienlijke kostenstijgingen voor elektriciteit, water, gas en afvalverwerking. Hierdoor kunnen de contributies in zes jaar tijd met 75% stijgen. Om bestuurders van amateurclubs te helpen met verduurzamen en hen bij te praten over ontwikkelingen, organiseert de KNVB in samenwerking met duurzaamheidspartner Mitsubishi Electric De Groene Clubavonden. Op maandag 22 april vindt deze bijeenkomst plaats bij RKSV NEO en we nodigen jou van harte uit om hierbij aanwezig te zijn!

Wil jij tips en advies over hoe jullie je accommodatie kunnen verduurzamen? Wil je weten of de overstap naar een warmtepomp iets is voor jouw club? Hoe je optimaal profiteert van subsidies? Hoe de toekomstbestendige sportvereniging eruit ziet en wil je leren van andere clubs uit de regio? Kom dan naar De Groene Clubavond bij RKSV NEO op 22 april.

Programma;

19.30 – 20.00 uur Inloop

20.00 – 21.30 uur Inhoudelijk programma

· Verduurzaming essentieel voor toekomst-bestendigheid

· Gezamenlijke inkoop energie

· Single-Use Plastic verbod

· Advies over warmtepompen en subsidies

· Best practices uit de regio

· Innovation Clubhouse

21.30 – 22.00 Napraten & borrel

Het is een interactieve sessie waarbij er uiteraard volop ruimte is voor vragen. Daarnaast staan de clubexperts van Mitsubishi Electric direct voor jou en jouw club klaar!

Aanmelden De Groene Clubavond is gratis toegankelijk voor alle bestuurders, secretarissen of andere leden die binnen de vereniging betrokken zijn bij duurzaamheid. Interesse? Meld je dan direct aan via deze link.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer