Laatste competitiewedstrijd voor Jolly Jumpers eindigt in verlies.

Op dinsdagavond stond er een ingehaald wedstrijd op het programma. Om 20.30 uur wordt er gespeeld in Haarlem tegen Triple Treat. Voor beide teams staat hun positie in de ranglijst vast.
In het eerste kwart kwamen de Jumpers wat langzaam op gang. Triple Treat scoorden te makkelijk en de communicatie bij de roodhemden was niet op orde. Er werd doorgewisseld en er kwam steeds nieuwe energie het veld op. Voor de Jumpers is de stand niet belangrijk, het gaat om wedstrijdritme, bepaalde aanvallen of verdedigingen uit proberen en lekker spelen. Dit werd in het tweede kwart doorgezet. De ruststand is 37-35 voor Triple Treat.
Er werden een paar punten besproken en hier en daar wat dingen aangepast. De tweede helft is communicatie belangrijk. Vooral in de verdediging, dit uit zich beter in de tweede helft. In de aanval werden er wat makkelijker turnovers gegeven, waardoor Triple Treat wat lekkerder in de wedstrijd komt. Jolly houdt het hoofd koel, blijven hun eigen spel spelen en focussen zich op hun zelf. De eindstand is 87-67 voor Triple Treat.
De eindstand maakt voor Jolly Jumpers niet uit. De Jumpers eindigen derde dit seizoen en gaan aan de play offs beginnen. De eerste play-off wedstrijd staat gepland op zaterdag 20 april. Er wordt gespeeld tegen Den Helder om 18.30 uur.