Vasse verliest op bezoek bij ABS

Vasse heeft geen drie punten weten mee te nemen uit Bathmen. In een rommelige wedstrijd trokken de gastheren aan het langste eind, 1-0.
Vasse begon uitermate slap aan de wedstrijd en kreeg hier binnen 5 minuten al de rekening voor gepresenteerd. Een aanvaller van ABS werd goed weggestuurd, kon vrij op het doel af en rondde ook keurig af. Vasse was niet minder deze eerste helft en had zelfs op gelijke hoogte kunnen komen. Stef Wiefferink kon de trekker overhalen maar zijn poging ging mede door het hobbelige veld voorlangs.
Vasse was in de tweede helft veelvuldig op de helft van de tegenstander te vinden. Probeerde iets te forceren maar moest ook oppassen voor de snelle counters van de thuisploeg. De blauwwitten waren dichtbij de gelijkmaker na een vrije trap maar de poging werd tot tweemaal toe weggewerkt.
Het verlies kan worden aangeduid als onnodig en hierdoor is ook handhaving nog geen zekerheid. Aanstaande donderdag staat de altijd spectaculaire derby tegen Kosc op het programma. Om 19:30 uur wordt er op het eigen sportpark ’t Lankamp afgetrapt.
Overig programma zondag 14 april:
Vasse 1 – Haarle 1 14:00 uur
Vasse 2 – Tukkers 10:00 uur
Vasse 3 – SDC 09:30 uur
Fleringen – Vasse 4 10:00 uur
Reutum VR – Vasse VR 11:30 uur
Vasse 45+ – Heracles 10:00 uur
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer