VZ&PC komt net te laat op stoom tegen OZ&PC

De waterpoloheren van VZ&PC kwamen pas laat op stoom in de laatste competitiewedstrijd tegen kampioen OZ&PC en leken op een forse nederlaag aan te sturen.
Na èèn periode stond de ploeg op een schijnbare onoverbrugbare achterstand 1-5. VZ&PC herstelde enigszins in de tweede periode. Het kon driemaal het net vinden, maar moest ook driemaal incasseren 4-8.
De Oldenzaalse ploeg beschikt over veel mogelijkheden, maar moest toezien dat de Vriezenveense ploeg steeds beter greep kreeg op de wedstrijd. Mogelijkheden op de midvoor posities werden nu wel afgerond. Scores van Bloemhof, Goos en Roelofsen gaven de stand een beter aanzien 8-10.
Het talrijke publiek kon genieten van een aantrekkelijke laatste periode waarbij met name T,Roelofsen een groot aandeel had. De zeven keer scorende aanvaller van VZ&PC bracht de Vriezenveense ploeg zelfs even op voorsprong 11-10.
Èen ondertal en een geforceerde strafworp bracht de Oldenzalers weer op lichte voorsprong 11-12. Weer was het T,Roelofsen die VZ&PC wederom naast de Oldenzaalse ploeg zette 12-12. Door een benutte 5 m op een halve minuut voor einde leek OZ&PC de wedstrijd binnen te hebben en kon VZ&PC nog naast de Oldenzaalse ploeg komen door een overtal te benutten. Dat ging echter aan de Vriezenveense ploeg voorbij 12-13. VZ&PC kan op de eerste periode na, terugzien op een prima wedstrijd. T,Roelofsen pakte de titel ’team topscoorder’ met 48 doelpunten en daarmee staat VZ&PC op een keurige vierde plaats met als teamprestatie de minste tegendoelpunten.
Setstanden 1-5  4-8  8-10  12-13.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer