VZ&PC met moeite langs De Mors

Zo gemakkelijk als de uitslag doet vermoeden was het niet voor de Vriezenveense ploeg in Rijssen. Tegenstander De Mors verweerde zich goed met name in de eerste periode. Nadat de Rijssenaren een 3-1 voorsprong namen, kon VZ&PC nog voor de tweede periode bij komen 3-3.

Aan het eind van de tweede periode namen de Vriezenveners een lichte voorsprong 5-7. In de derde periode kon VZ&PC niet echt loskomen maar behield een zeer magere voorsprong 8-9.
Pas in de laatste periode werd er afstand genomen. Met jeugd keeper A. Scherphof onder de lat counterde VZ&PC naar een flinke marge 11-16. Met name N. Sportel kon zich uitleven met 9 scores. VZ&PC kan zich opmaken voor de laatste wedstrijd in de Stamper tegen kampioen OZ&PC uit Oldenzaal.
Setstanden 3-3  5-7  8-9  11-16.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer