Webton verliest laatste thuiswedstrijd van seizoen

De laatste thuiswedstrijd van Webton in dit seizoen in de Topdivisie was er een van zeer hoog niveau. Het op bezoek komende Orion 2 uit Doetinchem, dat hoog genoteerd staat in de ranglijst werd vanaf het begin onder druk gezet.

De eerste twee sets gingen dan ook volkomen terecht naar Webton: 25-22 en 25-21. Maar Orion herpakte zich en won set 3 en 4 met 18-25 en 20-25. De vijfde set moest uiteindelijk de beslissing brengen. Maar hoe spannend kan het zijn: maar liefst 3 keer kwam de thuisploeg op matchpoint, maar uiteindelijk ging de eindzege met 16-18 naar Orion.

Een enigszins teleurstellend resultaat voor Webton, maar door dit ene behaalde wedstrijdpunt hoeft de ploeg sowieso geen P/D wedstrijden te spelen en kan het in alle rust vooruitkijken naar het nieuwe seizoen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer