Cruciaal duel BC Bousema/JBSCues.nl voor plaatsing play offs

Gaan de biljarters van BC Bouesema/JBSCues.nl na de nederlaag afgelopen zondag tegen DKM Tools, 6-2, zondag de laatste strohalm grijpen in de thuiswedstrijd tegen Dallinga.com?

“We staan met nog drie wedstrijden te gaan drie punten achter de nummer vier Cues&Darts/Xtreme dan is inderdaad de wedstrijd thuis tegen Dallinga.com onze laatste mogelijkheid om de play offs te bereiken” aldus captain Ronny Hazewinkel.

Maar met wie gaat hij dat zondag doen? Dat is de grote vraag. “Met name is het onzeker of Marin Horn fysiek voldoende hersteld is om zondag te spelen. Speelt hij niet dan speel ik met hetzelfde kwartet als in Oosterhout afgelopen zondag, namelijk Jeffrey Jorissen, Johan Loncelle, Stefan Galla en Frans van Schaik. Kan Martin wel spelen dan moet ik een keuze maken wie op plek drie gaat spelen, of Johan of Stefan”.

Berry Dallinga kent met zijn opstelling helemaal geen probleem. Naast dat hijzelf op plek vier speelt komt hij met Jean-Paul de Bruijn, Steven van Acker en Peter de Backer naar Lochem.

De eerste twee partijen in Lochem aan de Zutphenseweg 35 beginnen om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer