De Old Stars Twenterand gaan op voor het Twents kampioenschap

De actieve walking football club Old Stars Twenterand timmert al sinds 2015 aan de weg. Onlangs werd onder leiding van trainer Bernd Bove een promotietraining afgewerkt bij gastheer DETO Vriezenveen. Daarbij deden ook actieve senioren van DETO mee of volgden meerdere Vriezenveense 60-plussers geïnteresseerd de gevarieerde training op het kunstgrasveld van sportpark Het Midden.

Elke vrijdagmorgen wordt er door de ruim 30 leden van de Old Stars Twenterand getraind op het sportpark Het Twistveen in Westerhaar-Vriezenveensewijk. De gezellige inloop is vanaf 9.30 uur in de kantine van vv Voorwaarts en vanaf 10.00 uur wordt er getraind.

Op vrijdagmiddag 10 mei aanstaande treedt een team van de Old Stars Twenterand aan op het sportcomplex Het Lage Veld bij SVZW in Wierden. Daar wordt meegestreden om het Twents kampioenschap voor wandelvoetbalteams, die dan zijn primeur beleeft. Op woensdag 22 mei zijn de Old Stars Twenterand van de partij bij een toernooi bij FC Emmen.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer