Dubbel weekend: Gaat BC Bousema/JBSCues.nl play off plaats pakken?

Na het winnen van het belangrijke duel afgelopen weekend thuis tegen Dallinga.com, 6-2, staat er voor de driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema/JBSCues.nl de afsluitende dubbel op het programma.

“Alles is nog mogelijke zowel bovenin voor de strijd om de play off plaatsen drie en vier en ook onderin is nog niets beslist wie er gaat degraderen. Twee van onze tegenstanders leven nog tussen hoop en vrees of ze wel of niet moeten degraderen”, aldus captain Ronny Hazewinkel.

Dat betekent dat hij met name voor komende zaterdag tegen Aartsbouw Sprundel zijn sterkst mogelijke kwartet naar de tafels stuurt met Martin Horn op plek één, Jeffrey Jorissen op plek twee en Johan Loncelle neemt plek drie voor zijn rekening. Op plek vier speelt Stefan Galla.

“Maar ook in deze opstelling zal het geen gemakkelijk opgaven worden. De thuisclub speelt namelijk met Tayfun Tasdemir, Turgay Orak, Ronny Brants en Dirk Weeremans, waarlijk een sterk team”.

24 uur later speelt hij met zijn team thuis de laatste wedstrijd van de reguliere competitie tegen J&F Auto’s/New Jorissen. “Hoe ik ga spelen is mede afhankelijk van de uitslagen van zaterdag. Vooralsnog speel ik met Horn, Jorissen, Loncelle en Frans van Schaik”.

Cor Trampe komt met Murat Gökmen, Kay de Zwart, Joey de Kok en Herman van Daalen naar Lochem. Zowel op zaterdag als op zondag beginnen de eerste twee partijen om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer