Gezocht: Gastgezinnen voor voetbaltalentjes internationaal toernooi Oldenzaal

Zaterdag 1 juni a.s. om 10:00 uur, bij Quick ‘20 in Oldenzaal, start de 11e editie van het Internationale U11 Toernooi met de altijd fraaie openingsceremonie en vlaggenparade. 28 topteams uit 9 Europese landen, waaronder o.a. landskampioen PSV, Ajax, Rangers FC, Anderlecht, FC Twente/Heracles, Schalke ’04, Honved Boedapast, HJK Helsinki, Bayer 04 Leverkusen en uiteraard Quick ‘20 zelf samen ook met de regionale teams van ATC ‘65 en NEO zullen strijden om de hoofdprijs. Twee dagen internationaal topvoetbal op sportpark Vondersweijde met de toekomstige wereldtoppers spelend op de velden van Quick ‘20 in Oldenzaal – het belooft weer een mooi toernooi te worden! De poulewedstrijdenop zaterdag 1 juni starten om 10:30 en op zondag 2 juni is de aftrap om 09:30 van de diverse finalewedstrijden met om circa 14:15 de grote finale op het hoofdveld van Quick ‘20.

Gastgezinnen, vrijwilligers en sponsoren

Bijzonder aan het toernooi is en blijft dat het ook dit jaar weer is gelukt om meer dan 200 spelers onder te brengen bij meer dan 100 gastgezinnen in en rond Oldenzaal. En dat het toernooi weer top geregeld is met de hulp van meer dan 80 vrijwilligers en vele sponsoren.Daarnaast zitten alle hotels, bed & breakfasts en overnachtingslocaties in en rond Oldenzaal bomvol en zal het weer een prachtig, sportief en gezellig weekend worden bij Quick ‘20 maar ook in het centrum van Oldenzaal, De Glimlach van Twente.

Quick ‘20 Fabri League en kampioenenparade

Tijdens het toernooi vindt op vrijdagavond nog de finale van de Fabri-League (onder 7 jaar) plaats en op zondagmiddag rond de klok van 13:00 uur kun je genieten van de traditionele kampioenenparade waarbij de jeugdteams die afgelopen seizoen kampioen zijn geworden genieten van hun ereronde voor de volle tribunes op sportpark Vondersweijde. Kortom een bomvol voetbalweekend bij Quick ‘20.

OPMERKINGEN:

Het parkeren rond het sportpark ivm de werkzaamheden aan de Primulastraat is een probleem. Er wordt nadrukkelijk verzocht om te parkeren op de parkeerplaats aan de Ada Kokstraat.

Op moment van schrijven (21-05) zijn we nog op zoek naar de laatste gastgezinnen. Heb je interesse om 2 spelers voor 1 of 2 nachten op te vangen laat rustig weten via onderstaande gegevens. Voor meer informatie zoals het laatste nieuws, teamfoto’s, het wedstrijdschema, etc. kun je terecht op de vernieuwde website https://www.u11tournament.com. Voor meer informatie over dit bericht kun je contact opnemen met Bas Wolters via mail communicatie@quick20.nl of bellen op +31 6 20540106

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer