Hengelo neemt afscheid van Webton

Webton Celebration, zo heet het grote volleybalevenement, dat zaterdag 18 mei a.s. plaats vindt in de Veldwijkhal in Hengelo. Na ruim 10 jaar wordt afscheid genomen van hoofdsponsor Webton, hetgeen we niet ongemerkt voorbij willen laten gaan. Daarvoor was de samenwerking te goed en bleef het mannenvolleybal in Twente op een constant hoog niveau.

Als blijk van waardering voor deze samenwerking vindt er een wedstrijd plaats tussen het huidige topteam en een team bestaand uit “all stars”, oftewel spelers, die in het verleden ooit uitkwamen voor dit team. Ook wordt er afscheid genomen van trainer Rinke Olthof, die de afgelopen drie jaar het team trainde, worden Lex Slaghekke en Timo Konniger uitgewzwaiad, die beide de selectie verlaten.
Verder worden Mark Koning en Theo Peters welkom geheten, die vanaf nu de selectie gaan trainen en is er aandacht voor een speciale gast, die ook uitkwam voor Webton: Stefan Boermans, die zich later ging toeleggen op het beachvolleyballen en die nu zelfs bezig is zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Frankrijk!

De jeugd wordt uitgenodigd het tegen hem op te namen en er worden wedstrijdshirts van hem verloot! En daarnaast zijn er nog vele zaken, die de volleyballiefhebber zullen interesseren. Na afloop is er een gezellige bijeenkomst in de kantine om nog eens herinneringen op te halen en elkaar weer te ontmoeten. De avond begint om 18.30 uur, de toegang is gratis.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer