Overijsselse Kampioenschappen Lange Baan in Hengelo

In het Twentebad in Hengelo worden op zaterdag en zondag 25-26 mei en 1-2 juni 2024 van 13.00-17.00 uur de jaarlijkse Overijsselse Kampioenschappen Lange Baan (50 meter baan) gezwommen. De Kampioenschappen staan tevens open voor deelname door Para-zwemmers. Voor deelname aan deze wedstrijd zijn (Para-)limieten gesteld, alleen de snelste (Para-)zwemmers van Overijssel hebben zich daarmee gekwalificeerd voor deze wedstrijd.

In diverse leeftijdsgroepen gaan zij de sportieve strijd met elkaar aan op alle officiële zwemafstanden behoudens de 800 en 1500 m vrije slag. Deze afstanden zijn al gezwommen tijdens de Regionale Lange Afstanden Kampioenschappen (RLAK) op 11 mei 2024.

De KNZB Regio Oost is initiatiefnemer en organisator van deze wedstrijd. Zwem- waterpolovereniging WS Twente uit Borne en Hengelo is zeer verheugd om de Overijsselse Kampioenschappen in nauwe samenwerking met het Twentebad te faciliteren middels het beschikbaar stellen van het 50-meter Sportbad en de ondersteuning door tientallen vrijwilligers voor de wedstrijdleiding, de jury, de bad- open en afbouw en de catering.

Publiek is van harte welkom, de entreekosten bedragen EUR 2,- per persoon.

Meer informatie is te vinden op de website: https://www.knzboost.nl/wedstrijdzwemmen/kampioenschappen/kampioenschappen-lange-baan

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer