Regio Lange Afstanden Kampioenschappen 2024 in Hengelo

In het Twentebad in Hengelo worden op zaterdag 11 mei 2024 van 13.00-17.00 uur de jaarlijkse Regionale Lange Afstanden Kampioenschappen (RLAK) gezwommen. Zwemmers uit Gelderland en Overijssel gaan in diverse leeftijdsgroepen de sportieve strijd met elkaar aan op de 800 en 1500 meter vrije slag.

De KNZB Regio Oost is initiatiefnemer en organisator van deze wedstrijd. Zwem- waterpolovereniging WS Twente uit Borne en Hengelo is zeer verheugd om de RLAK in nauwe samenwerking met het Twentebad te faciliteren middels het beschikbaar stellen van het 50-meter Sportbad en de ondersteuning door tientallen vrijwilligers voor de wedstrijdleiding, de jury, de bad- open en afbouw en de catering.

Publiek is van harte welkom, de entreekosten bedragen EUR 2,- per persoon.

Meer informatie is te vinden op de website: https://www.knzboost.nl/wedstrijdzwemmen/kampioenschappen/lange-afstands-kampioenschappeen

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer