Vasse laat zeker lijkende overwinning uit handen glippen

Op een warme zondagmiddag heeft Vasse op bezoek bij Borne een 3-0 voorsprong uit handen gegeven. Vasse had voldoende kansen maar alleen Daan Haarhuis, Sam Haarhuis en Douwe Naber wisten het net te vinden. Uiteindelijk werd er met 3-3 gelijkgespeeld.
Vasse begon sterk, had het overwicht en ook de kansen om op voorsprong te komen. Toch duurde het tot de 30e minuut voordat de Vassenaren het net lieten bollen. Sam Haarhuis sneed goed naar binnen en schoot de bal van 20 meter in de verre hoek. Hierna volgden nog vele kansen voor de uitploeg maar gescoord werd er niet meer voor rust.
Na rust deed Vasse vlug zaken en al na 50 minuten stond er een 0-3 voorsprong op het scorebord. Daan Haarhuis zorgde met een venijnig schot voor de 0-2 en Douwe Naber zorgde met een geplaatst schot voor een comfortabele 0-3 voorsprong. Tot dan toe had Borne nog geen schot op doel gelost. Toch liet Vasse het gebeuren en kwam Borne in de 75e minuut terug tot 3-3. Ook in het laatste kwartier had Vasse voldoende kansen op de overwinning maar voor de 4e keer werd deze middag de paal geraakt en stond telkens de keeper in de weg. Uiteindelijk laat Vasse 2 punten liggen en lijkt de nacompetitie uit het zicht. Volgende week maandag op 2e pinksterdag komt UD Weerselo op bezoek, deze ploeg kan dan kampioen worden. Ware het niet dat Vasse thuis nog ongeslagen is dit seizoen.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer