TVC ’28 eert vertrekkende spelers met afscheidswedstrijd

Acht spelers en vier stafleden zetten bij de hoofdmacht van TVC ’28, om uiteenlopende redenen, een punt achter hun carrière. Daaronder gelouterde voetballers die tot de ‘gouden generatie’ van de club behoren. Mede door hun inzet is de vereniging in de loop der jaren opgeklommen in de vaart der voetbalvolkeren. Net als het afgelopen seizoen bivakkeert het vlaggenschip ook het komende voetbaljaar in de nationale competitie. Voorwaar, een uitzonderlijke prestatie, vormgegeven door een hecht vriendenteam.

Bravourestukje

Het bravourestukje verdient respect en aandacht. Met een uitzwaaiwedstrijd op 15 juni a.s. wil de vereniging de vertrekkende hoofdrolspelers nogmaals haar dank betuigen. Van de spelers vertrekken Jeffrey Huizinga (16 seizoenen op naam), Stef Roelofs (15 seizoenen), Maarten Booyink (10 seizoenen), Joren Bosch (10 seizoenen), Ruud Hesselink (8 seizoenen), Stef Snijders (3 seizoenen), Koen Fleer (2 seizoenen) en Sam Holsink (1 seizoen). Bij de staf nemen teammanager Emiel Werger, sportmasseuse Willy Teune en Noëlle Droste

afscheid.

Oldstars

Tijdens de uitzwaaiwedstrijd neemt de selectie van het afgelopen seizoen het op tegen de klasbakken van weleer. Deze Oldstars zullen in de nieuwe ambiance van het huidige stadionnetje aan de Sportlaan hun beste beentje nog een keer voorzetten. Op zaterdag 15 juni om 14.00 uur begint het afscheidstreffen. Supporters die hun idolen nog één keer aan het werk willen zien, doen er goed aan op tijd aanwezig te zijn. Voor de tribune geldt namelijk: vol is vol.

Het team van de Old Stars bestaat uit:

Bas Blokhuis

Roy Alink

Kelvin Stopel

Maarten Oude Avenhuis

Michel Hoek

Mark Oude Luttikhuis

Wout Borgerink

Brian Brokelman

Gerard Peelen

Marc Oudehinken

Kai Steggink

Roy Veldhuis

Wiebe Penterman

Thijs van der Wal

Hidde Penterman

Niels Leemhuis

Arnout Harmsen

Thijs Koopman

Loes Ottens (verzorgster)

Richard Geelen (assistent-scheidsrechter)

Walter Weghorst (trainer)

Eric Liphold (trainer)

Rogier Geerink (leider)

Dubbelrol voor:

Jeffrey Huizinga

Stef Roelofs

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer