Voetbaltrainer Alexander Fokkert in het bezit van het Uefa B-diploma

Het Vroomshoopse Boys-lid Alexander Fokkert leidde afgelopen week de laatste training voor zijn KNVB-opleiding Uefa B, tegenwoordig VC3 genoemd. Alexander deed dat op het sportcomplex De Bosrand in Vroomshoop met de spelers van de B-selectie bij de senioren van Vroomshoopse Boys. Dat gebeurde in aanwezigheid van KNVB-docent Raymond Schuurman, die na afloop van de training met het mooie nieuws kon komen dat Alexander Fokkert geslaagd is voor voornoemde opleiding.

Dat betekent in de praktijk dat de huidige trainer van B-selectie en trainer van Vroomshoopse Boys 2 en voormalig jeugdtrainer bij die club als trainer-coach op het niveau van de tweede klasse bij eerste teams in KNVB-verband mag acteren.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer