Vroomshoopse Boys wint Twenterand Federatie toernooi

Afgelopen woensdag werd het jaarlijkse Twenterand Federatie toernooi afgewerkt. De organisatie was dit jaar in handen van Sportlust Vroomshoop. Onder prima weersomstandigheden en een grote belangstelling werden bij elke club binnen Twenterand de wedstrijden van één van de leeftijds categorieën gespeeld. Voor elke winnaar binnen een specifiek toernooi was aan het eind een mooie beker beschikbaar. Uiteindelijk wist Vroomshoopse Boys de toernooitjes te winnen bij de jongste teams: JO09, JO11 en JO13. DOS’37 won het JO15 toernooi, Den Ham het JO17 toernooi en DETO het JO19 toernooi. Daarmee was het niet verrassend dat de Vroomshoopse Boys ook In de totaal stand bovenaan kwam te staan. De 2e en 3e plaats werd bij een gelijk aantal totaal punten op basis van het doelsaldo in het voordeel van DETO beslist boven Den Ham. Daarna volgden DOS’37, Sportlust en Voorwaarts. Omdat de Vroomshoopse Boys nu voor de 3e keer op rij de grote beker wist te winnen mogen zij die nu houden. Namens de Boys was Gerjan Kosters uiteraard zeer verheugd de hoofdprijs in ontvangst te nemen. Wederom al met al een zeer succesvolle avond en mooi om te zien hoe de zes clubs op deze manier elkaar weten op te zoeken.