Trainer van Atletiekvereniging SISU naar het WK Halve Marathon voor Masters

Atletiekvereniging SISU kondigt met trots aan dat atleet en trainer Han Tuttel in augustus deelneemt aan het WK halve marathon voor masters in Göteborg, Zweden. Han streeft naar een nieuwe persoonlijke recordtijd en hoopt hoog te eindigen in zijn leeftijdsklasse (55-59 jaar). Hij zal Nederland vertegenwoordigen in het officiële #TeamNL tenue.
Wie is Han Tuttel – Beter Bekend als RunHanRun? 
Han Tuttel (RunHanRun) woont in Almelo en is een toegewijd atleet en gewaardeerde trainer bij SISU. Hij traint samen met zijn collega Remco Platenburg de prestatiegroep op maandagavond, een groep van meer dan 20 fanatieke atleten. Han’s trainingen staan bekend om hun uitdagende karakter en de motiverende sfeer die hij weet te creëren.

Indrukwekkende Prestaties
Han heeft al een indrukwekkende reeks prestaties op zijn naam staan, waaronder meer dan 25 marathons & ultramarathons. Zijn beste tijd op de halve marathon is 1:29. Daarnaast heeft hij een marathontijd van 3:23 en behaalde hij de negende plek bij het NK 100km in 2023. Han is ook actief in trailwedstrijden, met afstanden van 20 tot 80 kilometer. Zo behaalde hij eerder al de 6e plek bij de Vechtdal Ultra Trail (50 km) met 5:23 uur.
Op Weg naar Göteborg
Het WK halve marathon voor masters vindt plaats in Göteborg, Zweden, en trekt meer dan 8000 atleten van over de hele wereld aan, waaronder 149 deelnemers uit Nederland en 3 uit Almelo. Han’s race staat gepland voor 24 augustus en start om 11.00 uur.

Ambitieus Doel 
Han’s doel voor dit WK is een nieuw persoonlijk record en zo hoog mogelijk eindigen in het klassement. Hij traint hard en is vastbesloten om zijn grenzen te verleggen.
Heb jij een eigen ambitieus doel? Ga dan trainen bij SISU! Het kan zomaar tot iets bijzonders leiden. Kijk op [SISU.nl]SISU.nl voor de trainingsinformatie en contactgegevens. Ga je meedoen met de Almelo Allée? Dan kun je gratis meedoen met de clinics!

Steun voor Han Tuttel
Atletiekvereniging SISU roept iedereen op om Han te steunen tijdens zijn avontuur in Göteborg. Kijk op [RunHanRun.nl]RunHanRun.nl voor zijn verhalen, video’s en updates over de voortgang. Er is ook een GoFundMe-pagina opgezet om Han’s reis naar het WK te ondersteunen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer