3e editie van Het Twentse Kennis & Inspiratie Event voor de Sport

Op 7 november 2024 vindt de derde editie van ‘Het Twentse Kennis en Inspiratie Event voor de Sport’ plaats in het Asito Stadion, Almelo. Een uniek event met een avondvullend programma voor de ontwikkeling van de sportclub. Het is een gratis netwerk- en kennisbijeenkomst voor alle bestuursleden, commissieleden, overig kader van sportclubs en verenigingen in de hele regio. Van 18:00 uur en 22:30 uur is er een uitgebreid en inspirerend programma met informatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van sport.

In de businesslounge van het Asito Stadion vindt ‘Het Kennis en Inspiratie Event voor de Sport’ plaats. Voor Almelose deelnemers wordt dit een thuiswedstrijd, want het event is voor alle sportclubs uit de 14 Twentse gemeenten toegankelijk. Dat is ook precies wat het event uniek maakt. Door deze samenwerking tussen de gemeenten is het mogelijk een avondvullend programma bomvol kennis en inspiratie neer te zetten waar sportclubs uit de hele regio elkaar ontmoeten. Een feestje voor de vrijwilligers van de sportclub en een mogelijkheid nieuwe inzichten en contacten op te doen.

Een avondvullend programma
De plenaire opening wordt verzorgd door dagvoorzitter en presentatrice Daniëlle Steffens en Keynote Spreker Edwald Oude Huikink. Edwald is een inspirerende spreker die zijn levenslust en passie voor motorsport ondanks een dwarslaesie nooit heeft verloren. Edwald laat zien dat zelfs de grootste obstakels niet in de weg hoeven te staan van je dromen.

Vervolgens hebben deelnemers keuze uit maar liefst 10 verschillende inspiratiesessies rondom actuele thema’s voor de sportclub. Deze thema’s variëren van financiën op de club tot talentontwikkeling, van sociaal veilig sportklimaat tot duurzaamheid en van clubkadercoach tot een gezondere sportomgeving. Voor elke afdeling binnen de sportclub zit er wel een interessante sessie tussen. Er vinden twee sessierondes plaats, deelnemers schrijven zich bij aanmelding voor het event dus in voor twee sessies.

Tot slot is er voor deelnemers de mogelijkheid om na te praten tijdens de netwerkborrel. Dit is een ideale gelegenheid in contact te komen met gelijkgestemden.

Meer informatie?
Ben je benieuwd naar het volledige programma, de sprekers of wil je je direct aanmelden? Dat kan via: https://sportnetwerkoverijssel.nl/tkie/

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer Teammaterialen