Actief Almelo zorgt voor sportieve herfstvakantie

Wat ga jij doen in de herfstvakantie? Zeker is dat je je niet hoeft te vervelen, want op www.actiefalmelo.nl vind je weer een hele rits creatieve, sportieve en uitdagende activiteiten waar je gratis aan mee kunt doen. Die worden, net als in de andere schoolvakanties, georganiseerd door Sportbedrijf Almelo, Avedan Welzijn. Sommige activiteiten zijn snel volgeboekt, dus ga naar de website en meld je aan!

In de wijk Windmolenbroek staan een creatieve kindermiddag en een meidenmiddag op het programma. En hier is ook bubblevoetbal, het kleutersportspektakel (IISPA) en een natuurbingo (Nijreesbos). De Ossenkoppelerhoek heeft deze herfstvakantie een ouder-kind activiteit, een herfst-activiteit, Halloween en een meidenactiviteit samen met de Windmolenbroek. De Windmolenbroek en Ossenkoppelerhoek organiseren ook samen een EA FC Toernooi 2v2. In de gymzaal aan de Hantermanstraat is er Pleurbal.

Verschillende sporten
In de wijk Schelfhorst kan je meedoen aan een beweegfestival, een damtoernooi en een stedelijk zaalvoetbaltoernooi. In ’t Dok zijn Halloween-activiteiten. Ben jij meer van het creatieve? In de wijk Sluitersveld staat onder andere cupcakes versieren, bloemschikken, herfstkaarsen en herfsttassen pimpen en een herfsttaartje maken op het programma. In Schelfhorst is de Kidsclub XL en in de Wierdensehoek een Kidsclub en een Meidenclub voor 10+.

FIFA
De Wierdensehoek heeft een FIFA toernooi en een talentenclub voor jongeren. In het Nieuwstraatkwartier is er meidenclub, silent disco, creatief met Halloween, cupcake-time en een imker-workshop. Jongeren gaan hier ook koken voor tieners en samen eten. In De Riet kan je meedoen aan een kookworkshop. Benieuwd naar alle data, locaties en tijden? Kijk snel op actiefalmelo.nl bij de ‘vakantie-activiteiten’.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer Teammaterialen