De heren van Webton hebben de smaak te pakken

Na de 0-3 overwinning vorige week in en tegen Elburg begonnen de Webton-mannen vol zelfvertrouwen aan de thuiswedstrijd tegen het team van Orion 2. Altijd een geduchte tegenstander, aangezien er altijd wel een of meerdere spelers in spelen, die afkomstig zijn uit het eerste team, dat uitkomt in de eredivisie.

Zonder spelverdeler Bas Oude Alink, die in het buitenland verbleef, maar met zijn vervanger Youri Bals werd de eerste set gewonnen met 25-22. Goed spel met een uitblinkende Sven Duwe als aanvaller. De tweede set liet echter zien dat het team van, de na een knie-operatie teruggekeerde, trainer Rinke Olthof kwetsbaar is als het niet voor de volle honderd procent geconcentreerd speelt.

Met 15-25 ging de setwinst dan ook naar de bezoekers uit Doetinchem. Het team van Webton “herpakte” zich echter en via 25-21 en 25-18 werd de wedstrijd met 3-1 gewonnen, waardoor de aansluiting met de kopgroep in de Topdivisie een feit werd.