Zwart Wit sluit jaar af met 4e plek

De zwart witten reisden met een goed gevoel naar Deventer af voor de laatste wedstrijd van dit jaar. Bij winst was het aanhaken bij de Top 3 en anders stabiel in de middenmoot.

Zoals vaker dit seizoen gebeurd was de beginfase slordig waardoor gelijk tegen een achterstand aan wees gekeken. Een minuut of 10 voor rust herpakte de ploeg zich en kwamen ze terug naar een verschil van 2 goals. Helaas werd het daarna een foutenfestijn verdedigend waardoor er met 15-9 gerust ging gaan worden.

Na rust ging de thuisploeg verder waar ze voor rust waren gebleven. Makkelijk de ballen door de korf gooien. Verdedigend hadden de zwart witten niet de allerbeste dag. Te Makkelijk kon de tegenstander hun aanvallen opzetten zonder er zelf wat tegenover te zetten.

Aanvallend herpakten de zwart witten zich aardig goed maar het verschil was te groot om te overbruggen. Een uiteindelijke 27-17 eindstand.

Een stabiele 4e plek in 2022 voor de Zwart Witten. 14 januari wordt de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen koploper Oranje Zwart.