STEVO zondag  naar NEO Borne

Na het teleurstellende weekeinde voor STEVO 1 waar een 2-0 voorsprong uit handen werd gegeven tegen DVC ’26, staat zondag al weer de volgende confrontatie voor de deur. In Borne neemt de selectie van trainer Michiel Mensink het dan op tegen NEO. Een mooie affiche waar zeker veel publiek op af zal komen. Iedereen die STEVO een warm hart toedraagt had zich een betere start van de eerste twee competitiewedstrijden voorgesteld. 

Beide keren kreeg STEVO genoeg mogelijkheden om niet zonder punten van het veld te stappen. Lang hier bij stilstaan heeft geen zin, de competitie is net onderweg en ook ranglijst aanvoerder DZOH uit Emmen heeft al punten gemorst.
Alle ploegen zitten nog dicht bij elkaar.  NEO met 4 punten uit twee wedstrijden is tweede op de ranglijst en kan zondag door STEVO op één punt genaderd worden. Vorig jaar in Borne speelde STEVO heel behouden en was het uitgangspunt om de verdediging gesloten te houden. Het leverde één punt op in een saaie wedstrijd. Hopelijk toont STEVO zondag meer lef dan toen en gaat het voor de overwinning.

Natuurlijk is het belangrijk om de rijen gesloten houden achterin, maar met de kwaliteiten die STEVO voorin heeft moet het ook mogelijk zijn om de verdediging van NEO in verlegenheid te brengen.
In Borne wordt zondag om 14:00 uur afgetrapt.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer Teammaterialen