BC Bousema/JBSCues.nl pakt punt tegen Papercli

De driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema/JBSCues.nl hebben zaterdag in Capelle aan de IJssel een punt behaald tegen Paperclip.

“Misschien had er een overwinning ingezeten, maar met name de partij tussen Dick Jaspers en Martin Horn verliep aan het eind grillig. Bij de stand 24-25 maakte Jaspers een serie van acht caramboles en daar had Martin geen antwoord op. Even later maakte Dick de partij uit met opnieuw een serie van acht. Horn kwam in de na beurt nog wel terug tot 35 caramboles, maar dat was niet voldoende voor de winst”, aldus captain Ronny Hazewinkel na afloop.

Op de andere tafel had Johan Loncelle geen enkele moeite met Dan Breur, 23-40 in 30 beurten. In het eerste deel van de wedstrijd zag Hazewinkel Jeffrey Jorissen in 20 beurten van Anno de Kleine verliezen, maar Stefan Galla liet zich niet verrassen door Peter van Lieshout. De Duitser won in 29 beurten met 31-40.

“We hadden uiteraard liever gewonnen, maar als je kijkt naar de vier partijen dan denk ik dat dit een terechte uitslag is”.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer Teammaterialen