Vasse begint met verlies tegen SC Overdinkel

Vasse heeft zondag zijn eerste competitiewedstrijd van 2018 niet winnend af kunnen sluiten. In de eerste helft leek Vasse op een 0-1 voorsprong te komen. De grensrechter van Overdinkel kon dit klaarblijkelijk niet verkroppen en stak om onverklaarbare redenen de vlag in de lucht. De scheidsrechter nam het advies van de grensrechter over en keurde het zuivere doelpunt af.  Ruststand 0-0.
Na de thee kwam Vasse beter uit de kleedkamer. Het liet de bal beter rond gaan maar tot echte mogelijkheden leidde dit niet. Overdinkel daarentegen werd een aantal keer gevaarlijk door standaardsituaties. Dit leidde in de 75e minuut dan ook tot de 1-0. De bal werd uit een vrije trap van 20 meter feilloos in de verre hoek geschoten. Vasse leek hierdoor van slag want 1 minuut later lag de bal al weer achter keeper Kenneth Schuurman. Na een communicatie fout in de verdediging kon de buitenspeler van Overdinkel de bal in een lege goal schieten. Vasse probeerde hierna nog de aansluitingstreffer te forceren maar was niet meer bij machte om de achterstand goed te maken.
Voor komende zondag staat de eerste thuiswedstrijd van 2018 op het programma als de geelblauwe formatie van Sportlust Vroomshoop op bezoek komt. Het team van de vertrekkende trainer Gerard Kocks was in de openingswedstrijd van het seizoen met 3-1 te sterk.Alle redenen lijken dus aanwezig voor gezonde revanchegevoelens om daarmee in elk geval aansluiting te houden met de top van de ranglijst.