Stevo Dames 1 wint in een hectische eindfase van T.V.O.

Afgelopen zaterdagavond speelde Stevo Dames 1 de thuiswedstrijd tegen T.V.O. Het begin van de wedstrijd verliep goed voor Stevo. De dames lieten veel gevarieerde aanvallen zien en uit alle posities werd winnend afgesloten. Ook T.V.O bleef scoren, waardoor ze nooit ver van elkaar wegliepen. Naarmate de eerste helft vorderde werd Stevo steeds slordiger in de bal passing en werden er verkeerde keuzes gemaakt op beslissende momenten. Ruststand: 13-13.

Het eerste deel van de tweede helft ging weer gelijk op. Op het moment dat Stevo scoorde en dus met 1 punt voorkwam, scoorde T.V.O daarna weer direct de gelijkmaker. Deze fase hield aan tot ongeveer 12 minuten voor het einde van de wedstrijd. Met dank aan uitstekend keeperswerk en een goede verdediging wisten de dames uit Geesteren een aantal belangrijke aanvallen van T.V.O af te weren en stukje bij beetje uiteindelijk toch uitliepen. De voorsprong hebben ze ook in een hectische eindfase van de wedstrijd, met veel tijdstraffen aan beide kanten, weten vast te houden. Dit betekende een eindstand van 29-25 in het voordeel van Stevo.

Volgende week is Stevo een weekend vrij; de week daarna staat er een uitwedstrijd tegen Hacol in de planning.

Foto’s: Clemens Brughuis