Excelsior’31 niet langs Sparta Nijkerk

Excelsior’31 heeft zaterdagmiddag in Nijkerk slechts één punt overgehouden tegen het lager geklasseerde Sparta. De gasten creëerden amper kansen en het mocht een wonder heten dat het bij rust nog 0-0 was. De thuisclub domineerde namelijk de eerste helft maar wist de geboden kansen niet af te ronden. Grote sta in de weg voor de thuisclub was doelman Melvin Koetsier.

Ook in het tweede bedrijf kon de ploeg van Peter Wesselink maar moeilijk in haar spel komen. Na een uur voetballen wed het spel stil gelegd voor een blessure van de scheidsrechter. Na een half uur zoeken naar een nieuwe leidsman werd het spel weer hervat en Sparta ging door waar het gebleven was.

Het was ook dicht bij de openingstreffer, maar tot twee keer toe werd een bal van de lijn gehaald. Eerst door Simon Baysoy en even later opnieuw door Koetsier (foto). Met de hakken over de sloot ging Excelsior’31 met een punt terug naar Rijssen.

Foto’s archief: sportfoto-oost