Ruime nederlaag vv Langeveen bij TVV

In het begin van de wedstrijd waren TVV en vv Langeveen aan het aftasten en gebeurde er op enkele kleine kansjes na vrij weinig. Het was na zo’n twintig minuten dat het eerste echte gevaar was. Na een vrije trap op de rand van de zestien schoot TVV de bal hard tegen de touwen. 1-0. Langeveen begon daarna beter te voetballen, maar in plaats van een doelpunt aan de Langeveense kant viel die aan de andere kant. Na een defensieve fout werd het op slag van rust 2-0 voor TVV.

De tweede helft begon dramatisch voor de heren uit Langeveen. Binnen een minuut was het al weer raak en keken de oranje zwarten tegen een 3-0 achterstand aan. Het spelbeeld was vanaf dat moment weer zoals voor rust. Langeveen had de bal en creëerde enkele kansen, maar het was wederom TVV dat uit een uitbraak het volgende doelpunt maakte.

Langeveen bleef ondanks de ruime achterstand wel voetballen, wat resulteerde in een doelpunt van Wessel Waaijer die goed doorging op de keeper. Waaijer kon het leer vervolgens in een leeg doel dribbelen. Helaas was er vlak daarna wederom een moment van onoplettendheid wat resulteerde in de 5-1. Debutant Kai Rolefes zorgde er met een fraaie assist op Wessel Waaijer nog voor dat de einduitslag 5-2 werd.

Volgende week treden de mannen in een thuiswedstrijd aan tegen Vosta dat onder leiding staat van oud trainer Gerard Timmers. Aftrap om 14:00 op Sportpark ‘t Schreuder.