HC Twente zet na rust orde op zaken

Het vorige treffen met Avanti uit Winterswijk was door de heren van HC Twente als erg prettig ervaren. Deze wedstrijd was geëindigd in een 1-6 overwinning voor de heren en dus waren de verwachtingen hoog. Waarschijnlijk had men de tegenstander toch iets onderschat, want Avanti bood namelijk behoorlijk tegenstand en speelde goed. En ondanks dat Twente eigenlijk ook best goed stond te spelen was dat niet terug te zien in het aantal doelpunten. Gelukkig scoorde net voor de rust Tom van den Nieuwboer en kwam HC Twente op een 1-0 voorsprong.

De rust had de heren van Twente goed gedaan, want in de 2e helft herhaalde Van den Nieuwboer wat hij de eerste helft ook al had gedaan: 2—0. Toen Wouter Smulders de 3-0 erin schoot, was de wedstrijd weer helemaal voor de Twentse heren en zaten ze lekker in het spel. Om het doelpuntensaldo nog wat op te krikken, zorgde Olivier Bronk voor 4-0 en maakte Nabeel Minhas het af door 5e doelpunt erin te schieten.