Bon Boys pakt punt in spektakelstuk bij ATC’65

Na zes overwinningen op rij werd zondag het ritme van de winst gebroken, maar bij Bon Boys zorgde dat allerminst voor betreurde gezichten. Het punt bij ATC’65 (3-3) was zo slecht nog niet, zeker niet gezien het scoreverloop. Bon Boys moest in Hengelo meerdere keren in de achtervolging en dat leidde tot een hoogst amusante wedstrijd, waarin beide teams in een intens gevecht het uiterste van elkaar vroegen.

Na iets meer dan een half uur spelen werd Bon Boys geklopt door een snelle counter, 1-0.  In de tweede helft golfde het spel op en neer, en was de uitslag niet te voorspellen. Dat er meer goals zouden vallen, dat was wel duidelijk en helaas voor Bon Boys viel als eerste de beurt aan ATC. Na een aanval over hun linkerkant kon de rechterspits de bal vrij inkoppen: 2-0.  Bon Boys rechtte de rug en na een mooie aanval legde de doorgebroken Erik Makkink de bal terug op Jeffrey Zijlstra, die beheerst binnenschoot: 2-1.

Een paar minuten later werd het nog mooier toen Mick Beusenberg op de linkerflank er vandoor ging, het overzicht behield en Jeffrey Zijlstra bediende: 2-2. Maar voor de derde keer deze middag kwam ATC toch weer op voorsprong: 3-2. Weer in de achtervolging, dus en weer lukte het. Na een hoekschop van Erik Makkink  tikte Jordi van Ek zijn eerste treffer voor Bon Boys binnen: 3-3.  Een terechte uitslag.