Vasse pakt verdiend punt in en van Hengelo

Vasse heeft zondagmiddag een punt overgehouden aan het inhaalduel met Hengelo. Het was de gehele wedstrijd de bovenliggende ploeg maar kon dit niet uitdrukken in doelpunten. In extremis maakte Stefan Weersink uit een strafschop de verdiende 1-1. Vasse begon sterk aan de wedstrijd en creëerde enkele goede mogelijkheden. Echter was het keer op keer de doelman van Hengelo die de bal uit het doel tikte. Vasse had de zaakjes de eerste helft goed op orde maar wist niet te scoren.
Na 5 minuten spelen in de tweede helft werd de bal door Vasse niet goed weggewerkt. Na een snelle combinatie werd Jan Peters bereikt en hij tikte de 1-0 binnen. Na 70 minuten kreeg Hengelo een rode kaart te verwerken, wat leidde tot een lang slotoffensief van Vasse. Na twee afgekeurde doelpunten en een aantal goede reddingen van wederom de Hengelose keeper, wist Vasse uiteindelijk toch een punt binnen te slepen. Stefan Weersink mocht aanleggen vanaf 11 meter en schoot uiteindelijk de verdiende gelijkmaker binnen.