Langeveen thuis nipt langs TVV

In het begin van de wedstrijd tussen Langeveen en TVV waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. In de 18e minuut werd Simon Schröder door een overtreding naar de grond gewerkt. De vrije trap die hierop volgde werd door Mart Leus subliem in de bovenhoek gekruld: 1-0.

In de 33e minuut werd een corner door de Langeveners slecht weggewerkt. Na een knappe individuele actie van de nr. 11 van TVV schoot hij de bal hard via de onderkant lat binnen: 1-1. Voor rust werd Simon Schröder nog een keer diep gestuurd. Hij kapte hierna zijn directe tegenstander uit en krulde de bal op de lat.

Na de rust was Langeveen onrustig aan de bal. TVV werd steeds gevaarlijker door met korte combinaties de overhand op het middenveld te krijgen. In een snelle counter schoot vuurde Mart Leus de bal op de goal, de keeper hield de bal tegen, maar het was Simon Schröder die er vliegensvlug bij was en de bal in het netje tikte. Tot verbazing van Langeveen werd deze goal wegens buitenspel afgekeurd.

Iets later was het Mart Leus die zich voor de goal vrij worstelde en de bal leep in die hoek buiten bereik van de keeper prikte: 2-1. TVV voerde hierna de druk op. De grootste kans was voor de rechter middenvelder. Hij schoot de bal na een goede aanval op de lat. Eindstand 2-1.