Heren HC Twente veel te sterk voor Nijverdal/Hellendoorn

Afgelopen zondag stonden de heren van Twente H1 thuis tegenover het eerste team van Nijverdal/Hellendoorn. Toen de thuisploeg op het veld al een halfuur bezig was met een uitgebreide voorbereiding, kwamen daar, net op tijd, uiteindelijk net genoeg mannen met oranje shirtjes aan. Nadat onze jeugdspeler van de week, Svedde Meijer, de wedstrijd opende met een geweldig doelpunt, begon de thuisploeg direct fel. Ze gaven HCHN H1 geen enkele kans en vanaf de 2e wedstrijdminuut begon het goals te regen voor het team van Twente. Met een 7-0 voorsprong gingen ze met rust de kleedkamers in.

Het nieuwe doel van de Twentse heren was rust bewaren en de nul behouden. Na het beginsignaal van de tweede helft werden deze doelen keurig uitgevoerd en werd HCHN H1 geen enkele kans gegeven. Dit resulteerde in een doelpunten salvo met een uiteindelijk een winst van 21-0 voor de thuisploeg. Doelpuntenmakers: Wouter Smulders 5x, Robbert van Dorth 4x, Justin Markslag 4x, Max Pierik 3x, Maarten Adolfsen 3x, Olivier Bronk 1x, Gijs 1x