TVC’28 verliest na een matige tweede helft in en van Winterswijk

TVC ’28 wist in de voorlaatste speelronde niet te winnen van FC Winterswijk. Na een ruststand van 0-0 werd TVC ’28 slordig, wat Winterswijk viermaal af wist te straffen: 4-0. In de eerste helft hadden de mannen van Marcel Waaijer een licht overwicht. Toch werden hier nauwelijks kansen uit gecreëerd. Enige noemenswaardige momenten waren een schot van Jeffrey Huizinga van 20 meter op de lat en een kans van Stefan Huiskes, die van dichtbij op de keeper schoot.

De tweede helft begon TVC ’28 niet gefocust, in tegenstelling tot Winterswijk. Slordig balverlies werd tweemaal genadeloos afgestraft, waardoor TVC vlak na rust ineens tegen een achterstand aankeek. TVC’28 leek niet de kracht noch de motivatie op te kunnen brengen om iets terug te doen, en nadat Winterswijk de 3-0 en zelfs de 4-0 wist te scoren was het hek van de dam. Een teleurstellend resultaat, waardoor TVC ’28 volgende week alle zeilen bij moet zetten in een rechtstreeks duel tegen degradatie, met als tegenstander WAVV uit Wageningen.

Volgende week wordt er om 14:00 afgetrapt op Sportpark de Grote Moat. Met een gelijkspel heeft TVC’28 genoeg om zich te handhaven in de Eerste Klasse.