Jumping Schröder Tubbergen | Editie 2019

Aan News Outside dit jaar wederom de eer om de hippische uitgave voor Jumping Schröder Tubbergen te mogen uitgeven. Het is alweer de 6e keer dat dit schitterende evenement wordt gehouden net buiten Tubbergen op de prachtige locatie van BWG Stables. Als geboren en getogen Tubbergenaar ben ik trots daar aan te mogen bijdragen. Doordat het bedrijfsleven deze evenementkrant omarmd middels de vele toezeggingen van advertenties kan deze evenementkrant gratis verspreid worden bij 23.000 huishouden in de gemeente Tubbergen en de gemeente Dinkelland.

In deze krant leest u interviews, afgenomen door Merle Heppenhuis en Rene Waning. Daarin valt onder meer een interview te lezen met de winnaar van 2019, de uit De Lutte afkomstige Gert-Jan Bruggink. Verder leest u over de PR mensen van het eerste uur, Maartje Clerx en Dave Valkenburg. Daarnaast doet Gerrit Hendriksen afstand van de voorzittershamer. Ook hiervan kunt u een leuk artikel lezen. Kortom, namens News Outside veel leesplezier gewenst!

Met hippische groeten,
Brian Brokelman
Eigenaar News Outside uit Tubbergen

Om de complete sportkrant te lezen, klik hier

Foto (‘s) © Abbink Fotografie

Newsoutside Sportverlichting