Ruime overwinning heren HC Twente

Afgelopen weekend stond de laatste wedstrijd van de competitie op het programma, uit tegen de heren van HCHN. De wedstrijdomstandigheden waren niet optimaal om prettig te hockeyen, 32 graden met en de eigen keeper was ook nog eens geblesseerd, dus nam Robbert van Dorth deze positie over, wat hij voortreffelijk deed. Ondanks alles begonnen de heren van Twente sterk aan de wedstrijd en kwamen al snel met 0-4 voor te staan, dit was dan ook gelijk de rust stand.

Na rust begon de warmte bij Twente parten te spelen en werden hierdoor een aantal grote kansen gemist. Toch kwam er uiteindelijk wel een eindstand van 0-8 op het bord te staan en gingen ook de laatste wedstrijd weer 3 punten mee naar Hengelo. Over twee weken, op 16 Juni, moet het gebeuren in Schiedam. Daar spelen de heren van Twente hun promotie wedstrijden.